ruth en de mooie makers: het boek

Een diepe, weerloze waarheid is voor mij dat schoonheid voedt. Het is waarom ik dit project zo graag doe, het is waar ik steeds naar op zoek ben. In moeilijke momenten heeft schoonheid me gevoed en hoop gegeven, zo van: kijk eens waartoe we in staat zijn en daarbovenop, kijk eens waar niet alleen van gedroomd wordt, maar wat ook wordt verwezenlijkt.

Dus ik raad ook schoonheid aan, in deze vreemde tijden. Het maakt schoner.
Herlees gerust eens de interviews van mijn mooie makers.

liefs, Ruth

PS heel spannend nieuws: er komt ook een mooie makers-boek, mede dankzij de Stad Gent en Cultuur Gent!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s