Dank aan alle mooie makers

Deze website zou niet mogelijk zijn zonder al de mooie makers die hun verhaal willen vertellen. 

Katja De Vries – illustratie en juwelenontwerpster // Ruth De Jaeger – illustratie // Lies Schroeyen – illustratie // Sara Gerard – illustratie // Cornelia Boudens – illustratie // Kortaf – schrijfsels // Sofiestift – schrijfsels // Zwei-weg – handtassen // Dea Campine – kunst // Jolien Holvoet – keramiek / Sassafras De Bruyn – illustratie // Merel Cremers – keramiek // Sarah Eechaut – stempel en foto // Matthias Hemelsoet – architect // Grégoire Verbeke – film // Géraldine van Wessem – foto // Vera Verseput – illustratie // Pascale Pettersson – illustratie // Femke Vanbelle – grafisch // Alexandre Lowie – meubel // Lisa Smit – foto // Flore Deman – illustratie

Sarah Poesen – illustratie // Appamada – muziek // Nele Needs a Holiday – muziek // Emma Joye – illustratie // Lara Taveirne – schrijfsels // Ingeborg Klarenberg – foto // Eva Mouton – illustratie // Alicja Gescinska – schrijfsels // Fulco Ottervanger – muziek // Lander Gyselinck – muziek // Cheyenne Deckx – illustratie // Steven Baelen – kunst // Paulien Verhaest – bloem // Tja Ling Hu – illustratie // Kristien Spooren – schrijfsels // Pieter-Jan De Pue – film // Alexander Deprez – foto // Heleen Debruyne – schrijfsels // Charlotte Peys – illustratie // Natasja Mortier – illustratie // Wannes Nimmegeers – foto // Simone Engelen – beeld

Stijn Heyvaert – foto // Roos Vink – illustratie // Damon De Backer – foto // Astrid Verplancke – illustratie // Floor von Dülmen Krumpelmann – illustratie // Simon Debbaut-L’Ecluse – foto en schrijfsels // Kayo Quintens – illustratie // Sarah De Grauwe – schrijfsels // Nicola Kloosterman – collage // Sabien Clement – illustratie // Sanne van Winden – illustratie // Zita Theunynck – schrijfsels // Dirk De Wachter – schrijfsels // Anne-Fleur Kan – keramiek // Isa D’hondt – kunst // Lore Segers – juwelen // Ezra Veldhuis – kunst // Joke Raes – kunst // Frauke Hamerijck – keramiek //

Emma Levie – kunst // Julia Garcia Rubio – juwelen // Janis Van Heesbeke – (goochel)kunst // Martha Verschaffel – illustratie // Hanne Lamon – foto // Alexander Popelier – foto // Joke Vandenabeele – keramiek // Korneel Detailleur – illustratie // Annelies Verbrugge – ontwerp en vormgeving // Randall Casaer – maker // Els Vandenberghe – foto // Sofie De Cleene – kunst // Bert Bossaert – foto // Johanne Ampe – illustratie // Christina De Witte – illustratie //

Noa Verborgh – kunst // Ophelia – lingerie // Nathalie Van der Massen – textiel // frommelrommel – schrijfsels // Floor Denil – illustratie // Melanie Van Dooren – juwelen // Thomas Reyntens – lepelmaker // Rachel Sender – keramiek en illustratie // Valerie De Backer – foto // Alex Gabriels – keramiek // Frederick Potgieter – meubel // Maartje van den Noort – kunst // Griet Depoorter – ontwerpster // Jet Parent – illustratie // Frederika Zomerman – klei & textiel // Maxime Yde – grafisch // Viktoria von Malottki – juwelen //

Madoka Rindal – keramiek // Charlot De Bisschop – restauratie // Brett Freund – keramiek // Isabelle Feliu – illustratie // Nele Huysmans – mode // Lara Frankl – juwelen // Marian Donner – schrijfsels // Paule Josephe – mode en  foto // Kaat Pype – foto // Tina De Souter – grafisch // Lucía Vergara Ballester – design // Marina Siero – illustratie // Alba Yruela – fotografie // Owen Gent – illustratie // Mayenne Nelen – mode // Noe Kuremoto – keramiek // Maia Bunge – kunst // Anna Rosa Moschouti – juwelen // Marlies Huybs – keramiek // Marlou Browaeys – schoenen // Pjotr – grafisch // ephameron – illustratie // Emma Terweduwe – textiel //

Eline Faché – juwelen // Rogier Roeters – kunst // två studio – keramiek // Atelier Recyclé – interieur // Paulien Jans – kunst // Inge Rylant – illustratie // Eva Donckers – foto // Marta Malheiro – keramiek // Mo Vandenberghe – architect // Florence Poppy Deary – illustratie en design // Christine Van Laer – styling // Eefje De Coninck – foto // Lidia Sciarrotta – kunst // Arianna De Luca – ceramics // Timotheus De Beir – muziek // Julie Van Wezemael – illustratie // Jerina Malfait – kunst // Luca van Vliet – illustratie en keramiek //

Heather Chontos – art // Sophie Weidler-Bauchez – illustration // Ella Vandenbussche – kunst // Annelies Deleu – branding, art direction en styling // Roxane Lahidji – design // Valentine Witmeur – fashion // Francesca Van Haverbeke – art // Louis Barthélemy – art // Claudia Lepik – jewelry // Liza François – foto // Catherine Dix – ceramics // Lina Cleys – mode //

 

 

Een gedachte over “Dank aan alle mooie makers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s