Dank aan alle mooie makers

Deze website zou niet mogelijk zijn zonder al de mooie makers die hun verhaal willen vertellen. 

Katja De Vries – illustratie en juwelenontwerpster // Ruth De Jaeger – illustratie // Lies Schroeyen – illustratie // Sara Gerard – illustratie // Cornelia Boudens – illustratie // Kortaf – schrijfsels // Sofiestift – schrijfsels // Zwei-weg – handtassen // Dea Campine – kunst // Jolien Holvoet – keramiek / Sassafras De Bruyn – illustratie // Merel Cremers – keramiek // Sarah Eechaut – stempel en foto // Matthias Hemelsoet – architect // Grégoire Verbeke – film // Géraldine van Wessem – foto // Vera Verseput – illustratie // Pascale Pettersson – illustratie // Femke Vanbelle – grafisch // Alexandre Lowie – meubel // Lisa Smit – foto // Flore Deman – illustratie

Sarah Poesen – illustratie // Appamada – muziek // Nele Needs a Holiday – muziek // Emma Joye – illustratie // Lara Taveirne – schrijfsels // Ingeborg Klarenberg – foto // Eva Mouton – illustratie // Alicja Gescinska – schrijfsels // Fulco Ottervanger – muziek // Lander Gyselinck – muziek // Cheyenne Deckx – illustratie // Steven Baelen – kunst // Paulien Verhaest – bloem // Tja Ling Hu – illustratie // Kristien Spooren – schrijfsels // Pieter-Jan De Pue – film // Alexander Deprez – foto // Heleen Debruyne – schrijfsels // Charlotte Peys – illustratie // Natasja Mortier – illustratie // Wannes Nimmegeers – foto // Simone Engelen – beeld

Stijn Heyvaert – foto // Roos Vink – illustratie // Damon De Backer – foto // Astrid Verplancke – illustratie // Floor von Dülmen Krumpelmann – illustratie // Simon Debbaut-L’Ecluse – foto en schrijfsels // Kayo Quintens – illustratie // Sarah De Grauwe – schrijfsels // Nicola Kloosterman – collage // Sabien Clement – illustratie // Sanne van Winden – illustratie // Zita Theunynck – schrijfsels // Dirk De Wachter – schrijfsels // Anne-Fleur Kan – keramiek // Isa D’hondt – kunst // Lore Segers – juwelen // Ezra Veldhuis – kunst // Joke Raes – kunst // Frauke Hamerijck – keramiek //

Emma Levie – kunst // Julia Garcia Rubio – juwelen // Janis Van Heesbeke – (goochel)kunst // Martha Verschaffel – illustratie // Hanne Lamon – foto // Alexander Popelier – foto // Joke Vandenabeele – keramiek // Korneel Detailleur – illustratie // Annelies Verbrugge – ontwerp en vormgeving // Randall Casaer – maker // Els Vandenberghe – foto // Sofie De Cleene – kunst // Bert Bossaert – foto // Johanne Ampe – illustratie // Christina De Witte – illustratie //

Noa Verborgh – kunst // Ophelia – lingerie // Nathalie Van der Massen – textiel // frommelrommel – schrijfsels // Floor Denil – illustratie // Melanie Van Dooren – juwelen // Thomas Reyntens – lepelmaker // Rachel Sender – keramiek en illustratie // Valerie De Backer – foto // Alex Gabriels – keramiek // Frederick Potgieter – meubel // Maartje van den Noort – kunst // Griet Depoorter – ontwerpster // Jet Parent – illustratie // Frederika Zomerman – klei & textiel // Maxime Yde – grafisch // Viktoria von Malottki – juwelen //

Madoka Rindal – keramiek // Charlot De Bisschop – restauratie // Brett Freund – keramiek // Isabelle Feliu – illustratie // Nele Huysmans – mode // Lara Frankl – juwelen // Marian Donner – schrijfsels // Paule Josephe – mode en  foto // Kaat Pype – foto // Tina De Souter – grafisch // Lucía Vergara Ballester – design // Marina Siero – illustratie // Alba Yruela – fotografie // Owen Gent – illustratie // Mayenne Nelen – mode // Noe Kuremoto – keramiek // Maia Bunge – kunst // Anna Rosa Moschouti – juwelen // Marlies Huybs – keramiek // Marlou Browaeys – schoenen // Pjotr – grafisch // ephameron – illustratie // Emma Terweduwe – textiel //

Eline Faché – juwelen // Rogier Roeters – kunst // två studio – keramiek // Atelier Recyclé – interieur // Paulien Jans – kunst // Inge Rylant – illustratie // Eva Donckers – foto // Marta Malheiro – keramiek // Mo Vandenberghe – architect // Florence Poppy Deary – illustratie en design // Christine Van Laer – styling //

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s